Om meg

LITT OM MEG

MEG


Jane McCarthy


Jeg er utdannet og godkjent som Kognitiv Terapeut, ved Nasjonalt Institutt for Kogntiv Terapi (NIKT), og jeg er medlem i Norsk Forening for Kognitive Terapeuter (NFKT).

Jeg har lang erfaring med ulike psykiske problemer og lidelser og har arbeidet i mange år innenfor psykiatrien som psykiatrisk sykepleier, før jeg takket ja til en stilling innenfor arbeid med psykososiale seneffekter etter kreft og kreftbehandling.

 

UTDANNING


Man er aldri i utlært !


Min grunnutdanning er sykepleie, med spesialisering i psykisk helsearbeid. Jeg har i tillegg fullført 1 år på grunnfag Psykologi,  2-trinns videreutdanning i Veiledning, samt 1 års videreutdanning i Gruppeterapi og gruppeananlyse.

I tillegg til å ha fullført trinn 1 og 2 i Kognitiv Terapi med avsluttende eksamen hos NIKT, har jeg også fullført høyskole eksamen på begge trinn.MITT SYN PÅ KOGNITIV TERAPI


Dette funker!


Jeg har både stor tro og positiv erfaring med Kognitiv Terapi som behandlingsmetode. Jeg liker at det krever en innsats fra både deg som klient og meg som terapeut. Samarbeid er et nøkkelord!

Jeg er også glad i å tenke litt utenfor boksen for å finne tiltak som passer for den enkelte.

TUR GUIDE?


Hvor skal jeg? Jeg har mistet veien...


Det er en fordel å være nysgjerrig på seg selv. Å være åpen og ærlig for å lære om seg selv. Terapi kan være som å finne en ny vei i livet, en sti mot et en bedre hverdag. Jeg går veien med deg.

 

Samtalepraksis

Jane McCarthy